Tosielämän diili

BetterDoctor

Suomalaissovellus helpottaa asiointia Amerikassa

Piilaaksoon kotiutuneet suomalaiset haluavat helpottaa amerikkalaisten asiointia. Yhdysvalloissa lääkärikäynti ei ole yhtä kuin kävely terveysasemalle. Tapahtuma edellyttää ensin yhteydenottoa oman sairausvakuutuksen myöntäjään. Tämän jälkeen etsitään oikeanlainen lääkäri, joka hoitaa juuri kyseisen sairausvakuutuksen piirissä olevia.

Potilaita on paljon, ja usein prosessi katkeaa lääkärin kieltäytyessä ottamasta vastaan uusia. BetterDoctor-sovellus pyrkii poistamaan lääkäriajan varaamisesta ylimääräisiä mutkia: se johdattaa hoidon tarpeessa olevan oikeanlaisen lääkärin luo. Yritys on kehittänyt ajanvarausjärjestelmiä myös suomalaisille terveysyrityksille.

Kuuntele Radio Novan haastattelu:

Tosielämän diili

Suomalainen yritysmaailma on kokenut viime aikoina monia suuria mullistuksia. Vanhat käsitykset ovat kaatuneet rytisten, kun suuryritysten linjoja on vedetty uusiksi.

Mutta vanhan raunioista versoo nopeasti uutta.

Kotimaista yrityskarttaa piirtävät uudelleen ihmiset joilla on kannuksia, unelmia, ideoita ja ennen kaikkea tahtoa tehdä niistä totta. Samalla he tulevat luoneeksi vientituotteita ja työpaikkoja: siten he auttavat myös toisia toteuttamaan haaveitaan.

Kaikki tämä vaatii rohkeutta ja sisua. Menestys ei tule ilman riskejä, eikä kehitystä tapahdu ilman epäonnistumisia.

Uskallatko heittäytyä kohtalonhyppyyn?